Wednesday, May 16, 2007

6 months, and the weigth has doubled - tuplapaino puolessa vuodessa

Kerttu turned recently 6 months old(!) A medical check-up soon followed. All OK and normal. Incidentally the measured weight is now exactly double the born-weight: 8100g, when the length has grown to 69cm.

She is very happy baby at this period of time. She loves everything and everybody, especially her own mirror image :-) She tries so hard to start to move on the floor! She has mastered rolling around for a while but the actually moving towards certain direction is still behind couple corners.

--

Kerttu täytti vastottain kuusi kuukautta(!). Samoihin aikoihin osunut neuvolakäynti kertoi kaiken olevan OK ja normaalilla tolalla. Hassu sattuma on että mitattu paino on nyt tasan kaksi kertaa syntymäpaino: 8100g. Viimeisin pituus on 69cm.

Tyttö on nykyään hyvin iloinen tapaus. Hän suorastaan pursuaa iloa kaikesta ja jokaisesta vastaantulevasta (etenkin kun väsy ei ole lähellä). Hän kokeilee niin kovasti alkaa liikkumaan lattialla mutta varsinainen johonkin suuntaan ryömiminen odottaa tulemistaan. Pyöriminen on ollut enemmän tai vähemmän hanskassa jo jonkin aikaa.

No comments: